10 dkg barna rizsliszt,
10 dkg darált mandula,
10 dkg aszalt sárgabarack és/vagy mangó,
1/3 csapott mk stevia por,
csipet só,
½ cs foszfátmentes sütőpor,
10 dkg aprított sárgabarack,
1 tojás,
7,5 dkg kókuszzsír (vagy vaj),
½ lime leve
A száraz elemeket keverjük össze.
A barackot aprítsuk kicsi darabokra.
Keverjük össze az összes alapanyagot, majd tegyük a hűtőbe 1-2 órára pihenni.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
A tésztából formázzunk 14 db golyót, majd ezeket nyomjuk a sütőpapírral bélelt tepsiben a kezünkkel lapos korongokká.
8-10 perc alatt süssük őket készre.
Hagyjuk a sütőlapon kihűlni.
A száraz elemeket keverjük össze.
A barackot aprítsuk kicsi darabokra.
Keverjük össze az összes alapanyagot, majd tegyük a hűtőbe 1-2 órára pihenni.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
A tésztából formázzunk 14 db golyót, majd ezeket nyomjuk a sütőpapírral bélelt tepsiben a kezünkkel lapos korongokká.
8-10 perc alatt süssük őket készre.
Hagyjuk a sütőlapon kihűlni.
Gluténmentes, diabetikus.
Forrás: www.ritakonyhaja.hu
Forrás: www.ritakonyhaja.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése