15 dkg liszt,
3 dkg kakaópor,
1 kis kanál sütőpor,
1 kis kanál szódabikarbóna,
12 dkg felkockázott étcsoki,
12 dkg puha vaj,
7 dkg nádcukor,
1 tojás,
1 kis kanál vaníliakivonat,
1 bögre otello szőlő,
5 dkg apróra vágott étcsoki
Dolgozzuk össze a cukrot és a puha vajat.
Adjuk hozzá a tojást és a vaníliát.
Mikroba olvasszuk fel a tábla csokoládét és adjuk a vajas masszához.
Szitáljuk bele a sütőporral, szódabikarbónával elkevert lisztet.
Dolgozzuk össze a cukrot és a puha vajat.
Adjuk hozzá a tojást és a vaníliát.
Mikroba olvasszuk fel a tábla csokoládét és adjuk a vajas masszához.
Szitáljuk bele a sütőporral, szódabikarbónával elkevert lisztet.
Daraboljunk fel fél tábla csokoládét és adjuk a masszához.
A szőlőszemeket szintén forgassuk bele.
Dolgozzuk össze és több órára tegyük a hűtőbe.
Sütőpapírral bélelt tepsire kanalazzunk belőle diónyi gombócokat és kb. 12 perc alatt süssük készre.
Forrás: gasztrovilag.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése