1/2 csésze étolaj
2 csésze cukor
1 tojás
40-45 dkg pürévé tört sütőtök
2,5 csésze liszt
csipetnyi gyömbérpor
1 kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál sütőszóda
1 kávéskanál szerecsendió
1 kávéskanál fahéj
1 kávéskanál só
1 csésze csokoládéreszelék
1/2 csésze vagdalt darabos dióbél
Az étolajat és a cukort mixerrel jól keverjük el. Keverjük hozzá a tojást is, utána pedig a sütőtök húsát.
Egy nagyobb tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, a csokoládé és a dióbél kivételével.
A tökös keveréket keverjük a lisztes keverékhez. Keverjük át, de ne keverjük túl. Végül a csokládét és a diót is keverjük bele.
Zsírozzunk ki egy sütőlapot, és a nyers süteményből kávéskanálnyi adagokat cseppentsünk rá. 180 C°-on 15-20 percig süssük, amíg aranybarna színt nem kap.
Forrás: dioskonyv.bionuss.eu
2 csésze cukor
1 tojás
40-45 dkg pürévé tört sütőtök
2,5 csésze liszt
csipetnyi gyömbérpor
1 kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál sütőszóda
1 kávéskanál szerecsendió
1 kávéskanál fahéj
1 kávéskanál só
1 csésze csokoládéreszelék
1/2 csésze vagdalt darabos dióbél
Az étolajat és a cukort mixerrel jól keverjük el. Keverjük hozzá a tojást is, utána pedig a sütőtök húsát.
Egy nagyobb tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, a csokoládé és a dióbél kivételével.
A tökös keveréket keverjük a lisztes keverékhez. Keverjük át, de ne keverjük túl. Végül a csokládét és a diót is keverjük bele.
Zsírozzunk ki egy sütőlapot, és a nyers süteményből kávéskanálnyi adagokat cseppentsünk rá. 180 C°-on 15-20 percig süssük, amíg aranybarna színt nem kap.
Forrás: dioskonyv.bionuss.eu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése