Hozzávalók 5 főre
25 dkg finomliszt
20 dkg puha vaj
18 dkg kristálycukor
1/3 cs sütőpor
csipet só
2 tojás
30 dkg darált dió
25 dkg ét- vagy tejcsoki összetörve
1 marék mazsola
1 mk fahéj
1 mk vanília aroma
elkészítés
A hozzávalókat egy keverőtálban alaposan összedolgozzuk villával.
Egy sütőlapot leterítünk sütőpapírral, és a papírra nagyobb diónyi gombócokat halmozunk a masszából, amiket ujjbeggyel vagy tenyérrel kicsit lelapítunk.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük őket. Nem szabad, hogy kiszáradásig, barnulásig, kopogósra süljön, inkább egy árnyalatnyit legyen puha a belseje!
Forrás: www.nosalty.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése