(1 bögre = 2,5 dl)
2 bögre quinoa pehely
1 bögre kókuszreszelék
1/2 bögre mazsola
4 evőkanál puha vaj
3 evőkanál víz
1 teáskanál vanília paszta
1/2 teáskanál fahéj
1 teáskanál stevia (folyadék)
Melegítsd elő a sütőt 180 C fokra és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
Keverd össze a quinoa pelyhet a kókuszreszelékkel, a mazsolával, a fahéjjal, a vaníliával és a vajjal. A vízhez add hozzá a steviát, jól keverd össze és öntsd a tésztához.
2 bögre quinoa pehely
1 bögre kókuszreszelék
1/2 bögre mazsola
4 evőkanál puha vaj
3 evőkanál víz
1 teáskanál vanília paszta
1/2 teáskanál fahéj
1 teáskanál stevia (folyadék)
Melegítsd elő a sütőt 180 C fokra és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
Keverd össze a quinoa pelyhet a kókuszreszelékkel, a mazsolával, a fahéjjal, a vaníliával és a vajjal. A vízhez add hozzá a steviát, jól keverd össze és öntsd a tésztához.
Az egészet gyúrd össze, szakíts belőle diónyi golyókat, majd a tepsiben lapítsd ki őket. Nem fognak megnőni, úgyhogy nyugodtan közel rakhatod őket egymáshoz.
15 perc alatt süsd a kekszeket aranybarnára.
Egyszerű és finom, pillanatokon belül elkészülő sütemény. Pillanatokon belül el is fog fogyni :)
Forrás: alexandragasztroblogja.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése