3 tojás
12 dkg cukor
10-12 dkg liszt
ánizs
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét habbá verjük (nem kell túl keményre). A sárgát felhabosítjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, miután alaposan elkevertük, jöhet a fehérje. Egyneművé kutyuljuk, majd egy kanál segítségével korongokat halmozunk belőle egy sütőpapírral bélelt lemezre. Elég híg a massza, ezért magától szétterül. Ánizzsal szórjuk meg és 170 fokra előmelegített sütőben 7-8 perc alatt készre sütjük.
Nem szabad kiszárítani, akkor jó, ha puha marad. Hagyjuk világosra, amikor a szélei picit sárgulni kezdenek azonnal vegyük ki. Már fogyaszthatjuk is! Ugye milyen gyors volt!
Forrás: csaak.blogspot.hu
Forrás: csaak.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése