25 dkg puha gm. margarin,
25 dkg Beiker gluténmentes süteménypor, (esetleg rizsliszt és kukoricakeményítő keveréke),
10 dkg porcukor,
1 cs. vaníliás cukor,
3 csomag (3x4 dkg) gm. pudingpor tetszés szerint (lehet különböző ízű is).
Elkészítés : A margarint keverjük ki a porcukorral, a vaníliás cukorral, a süteményporral, és dolgozzuk össze a masszát.
Elkészítés : A margarint keverjük ki a porcukorral, a vaníliás cukorral, a süteményporral, és dolgozzuk össze a masszát.
Osszuk el annyi felé ahány ízű, színű kekszet szeretnénk készíteni, és gyúrjuk bele a pudingporokat. Gyúrjunk kicsi gombócokat a, tegyük őket sütőpapíros tepsire, és kissé lapítsuk meg. Villával nyomjunk mintát a tetejükre. Előmelegített sütőben, kb. 180 fokon 15 perc alatt süssük meg.
Forrás: zsigvica.blogspot.hu
Forrás: zsigvica.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése