Hozzávalók:
2 dl zabpehely
2 dl aszalt szilva lé
1 ek méz
10 dkg aszalt szilva - feldarabolva
10 dkg dió - durvára vágva
A zabpelyhet beáztatjuk az aszalt szilva lébe, majd egy fél óra elteltével hozzáadjuk a mézet, az aszalt szilvát és a diót.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe egy kanállal kis halmokat rakunk, a tetejét kicsit megegyengetjük - de nem lapítjuk ki, kb.1 cm magasnak kell maradniuk, hogy a végén finom puha kekszeket kapjunk! ;)
Előmelegített sütőben, 200 fokon 10 perc alatt megsütjük őket.
Forrás: feherfalat.blog.hu
Előmelegített sütőben, 200 fokon 10 perc alatt megsütjük őket.
Forrás: feherfalat.blog.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése