1 csésze lágy vaj
3 / 4 csésze cukor
3 / 4 csésze barna cukor
1 / 2 teáskanál mandula aroma
2 nagy tojás
2 1 / 4 csésze liszt
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál só
2 csésze apróra vágott áfonya
1 csésze szeletelt mandula, pirított
Elkészítés:
Keverjük a vajat közepes sebességen egy mixer segítségével addig, amíg krémes nem lesz, fokozatosan adjunk hozzá cukrot. Tegyük a mandula kivonatot és a tojást is a vajhoz, és ismét keverjük össze.
A lisztet, sütőport és a sót is fokozatosan adagoljuk a vajas keverékhez és addig folytassuk a metódust, míg sima és csomómentes nem lesz. Végül az áfonyát és a mandulát is tegyük hozzá. Adagoljuk evőkanál segítségével ki a tésztánkat egy sütőlapra és süssük 250 fokon 9-11 percig.
Forrás: newsee.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése