Hozzávalók:
2 csésze + 2 evőkanál liszt
Ízlés szerint cayenne bors
1 / 4 teáskanál só
1 / 2 teáskanál fekete bors
2 teáskanál sütőpor 7 evőkanál vaj, hideg
2 mogyoróhagyma, apróra vágva
10 dkg reszelt parmezán sajt
3 / 4 csésze író
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőnket, majd egy tálban a következőket keverjük össze: lisztet, cayenne borsot, fekete borsot, sütőport, és sót.
A vajat keverjük össze a tésztakeverékkel alaposan, majd tegyük hozzá a sajtot és a hagymát is. Ezután adagoljuk hozzá az írót, és óvatosan gyúrjuk össze. Lisztezet felületen nyujtsuk ki a tésztát és gyúrjuk még össze egyszer vagy kétszer. Végül pedig 8x8 cm-es négyzeteket vagdossunk, és azokat is vágjuk 2x2 cm-es négyzetekké. Süssük 12-16 percig, vagy amíg aranysárga nem lesz.
Forrás: newsee.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése