10 dkg vaj
50 gramm barna cukor
1 tojás
80 gramm liszt
fél kiskanál szódabikarbóna
nagy csipet só
150 gramm zabpehely
1 közepes körte
60 gramm 70%-os étcsokoládé
A puha vajat krémesre keverem a cukorral és a tojással. Hozzákeverem a száraz alapanyagokat, majd az apróra vágott körtét és a ledarált csokoládét is beleforgatom. Ekkor a masszát néhány órára behűtöm, vagy ha nincs erre időm, azonnal teáskanálnyi gombócokat formázok belőle, és sütőpapíros tepsin, 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütöm.
Forrás: www.origo.hu
50 gramm barna cukor
1 tojás
80 gramm liszt
fél kiskanál szódabikarbóna
nagy csipet só
150 gramm zabpehely
1 közepes körte
60 gramm 70%-os étcsokoládé
A puha vajat krémesre keverem a cukorral és a tojással. Hozzákeverem a száraz alapanyagokat, majd az apróra vágott körtét és a ledarált csokoládét is beleforgatom. Ekkor a masszát néhány órára behűtöm, vagy ha nincs erre időm, azonnal teáskanálnyi gombócokat formázok belőle, és sütőpapíros tepsin, 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütöm.
Forrás: www.origo.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése