Hozzávalók:
50 g zabpehely, 30 g zabliszt, 1 ek. forró víz, 1 ek. joghurt, 2 tojás, só, bors (ízlés szerint mehet bele őrölt kömény vagy más illatos fűszer), 50 g reszelt sajt (lehet füstölt is), ½ ek. olaj
A hozzávalókat szépen összekevertem, egy folyós masszát kaptam, amiből kis adagokat porcióztam egy sütőpapírral kibélelt tepsibe. A halmokat vékonyra elkentem a kanál hátával és közepesen meleg sütőben (kb. 180°C) 12-15 perc alatt megpirítottam őket. A sötétebbek finomabbak szerintem, de ez nyilván ízlés dolga.
Forrás: videkielet.hu
A hozzávalókat szépen összekevertem, egy folyós masszát kaptam, amiből kis adagokat porcióztam egy sütőpapírral kibélelt tepsibe. A halmokat vékonyra elkentem a kanál hátával és közepesen meleg sütőben (kb. 180°C) 12-15 perc alatt megpirítottam őket. A sötétebbek finomabbak szerintem, de ez nyilván ízlés dolga.
Forrás: videkielet.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése