20 dkg zabpehely,
25 dkg sajt (reszelve),
5 ek liszt,
3 ek tejföl,
2 tojás,
1/3 cs. sütőpor,
só (én egy kiskanállal raktam bele, de szerintem kicsivel többet fogok legközelebb rakni),
kevés bors,
végül pedig került bele szárított oregánó és zöldpetrezselyem.
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat és a tejfölt. Összegyúrjuk és hűtőbe néhány órát pihentetjük (egy egész éjszaka is lehet). Vizes kézzel diónyi golyókat formázunk belőle és sütőpapírral bélelt tepsiben laposra nyomkodjuk majd előmelegített 200 fokos sütőben 15 percig sütjük.
Forrás: www.gasztrostudio.hu
25 dkg sajt (reszelve),
5 ek liszt,
3 ek tejföl,
2 tojás,
1/3 cs. sütőpor,
só (én egy kiskanállal raktam bele, de szerintem kicsivel többet fogok legközelebb rakni),
kevés bors,
végül pedig került bele szárított oregánó és zöldpetrezselyem.
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat és a tejfölt. Összegyúrjuk és hűtőbe néhány órát pihentetjük (egy egész éjszaka is lehet). Vizes kézzel diónyi golyókat formázunk belőle és sütőpapírral bélelt tepsiben laposra nyomkodjuk majd előmelegített 200 fokos sütőben 15 percig sütjük.
Forrás: www.gasztrostudio.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése