- Hozzávalók:50 g aszalt sárgabarack200 g marcipán200 g liszt150 g cukor100 g vaj1 tojássárgabarack-lekvár és olvasztott csokoládéElkészítésA hozzávalókat konyhai robottal jól összekeverjük, a tésztát ezután 1 órára hűtőbe tesszük.Lisztezett gyúrótáblán elnyújtjuk, majd formával kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kekszeket, 185 fokos sütőben 12 percig sütjük őket.Miután kivesszük a sütőből, 2-3 percig hűlni hagyjuk, amíg ki tudjuk venni a kekszeket a tepsiből.Még melegen kettesével összeragasztjuk őket a lekvárral, majd olvasztott csokoládéval díszítjük őket.
2012. május 4., péntek
Marcipános, sárgabarackos keksz
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése