145 gr hajdinaliszt
85 gr dió
40 gr zabpehely összetörve
60 gr reszelt parmezán
csipetnyi reszelt szerecsendió
kevéske frissen őrölt fekete bors
70 gr hideg vaj
120 ml víz
Elkészítése:
Nem egy túl bonyolult a folyamat, az összes hozzávalót össze kell keverni, rudat kell belőle formázni, hűtőben kell pihentetni 1-2 órát, vagy akár egy egész éjszakát is. Fél centis szeletekre kell vágni, sütőpapírral kibélelt tepsiben 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre kell sütni.
Forrás: alacarte-kulinaria.blogspot.com
Nem egy túl bonyolult a folyamat, az összes hozzávalót össze kell keverni, rudat kell belőle formázni, hűtőben kell pihentetni 1-2 órát, vagy akár egy egész éjszakát is. Fél centis szeletekre kell vágni, sütőpapírral kibélelt tepsiben 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre kell sütni.
Forrás: alacarte-kulinaria.blogspot.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése