2012. május 10., csütörtök

Parmezános, diós, szerecsendiós keksz hajdinaliszttel

Hozzávalók kb 30 db kekszhez:

145 gr hajdinaliszt
85 gr dió
40 gr zabpehely összetörve
60 gr reszelt parmezán
csipetnyi reszelt szerecsendió
kevéske frissen őrölt fekete bors
70 gr hideg vaj
120 ml víz

Elkészítése:
Nem egy túl bonyolult a folyamat, az összes hozzávalót össze kell keverni, rudat kell belőle formázni, hűtőben kell pihentetni 1-2 órát, vagy akár egy egész éjszakát is. Fél centis szeletekre kell vágni, sütőpapírral kibélelt tepsiben 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre kell sütni.



Forrás: alacarte-kulinaria.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése