2012. július 12., csütörtök
Mogyoróvajas keksz
Hozzávalók:
2 csésze mogyoróvaj
1 1/2 csésze barnacukor
2 tk. sütőpor
2 tojás
fél csésze sótlan mogyoró felaprítva
fél csésze tejszín
130gramm étcsoki
fél aprított sótlan mogyoró
Elkészítés:
Egy tálba összekeverjük a mogyoróvajat, a cukrot, a tojásokat és a sütőport. Elektromos mixerrel egyneműre dolgozzuk. Hozzákeverjük a felaprított mogyorót.
Előmelegítjük a sütőt, egy sütőpapírral bélelt tepsibe evőkanállal kisebb halmokat rakunk egymástól 4-5 cm-re. 180 fokon 8-10 percig sütjük.
A csokit megolvasztjuk, hozzákeverjük a tejszínt. A kekszek felét belemártjuk a csokiba és megszórjuk a mogyoróval.
Forrás: samy-bistro.blogspot.hu
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése