Hozzávalók:
10 dkg vaj
12 dkg kéksajt
12 dkg dió
22 dkg liszt
1 tojás
fél dl víz
frissen őrölt bors
1 teáskanál só
Elkészítés:
A sajt és a dió kivételével a hozzávalókból tésztát gyúrunk. Amikor összeállt, mehet bele már az összedarabolt dió és a felkockázott sajt is. A masszából formáljunk rudat, tekerjük fóliába, és tegyük egy órára a hűtőbe.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, tegyünk sütőpapírt a tepsibe. A rudat vágjuk kb. kisujjnyi vastag szeletekre, az így kapott korongokat kicsit lapogassuk meg, és tegyük a sütőbe.
Nálam 18-20 perc alatt sültek meg.
Forrás: kiflieslevendula.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése