25 dkg gesztenyemassza felengedve
1 tojás
5,5 dkg puha vaj
7,5 dkg nádcukor (vagy 7,5 dkg kristálycukor)
1 bio narancs héja lereszelve vagy kevés narancs-aromás cukor
2 csapott evőkanál liszt
A vajat habosra keverem a cukorral, hozzáadom a tojást és a narancshéjat/narancsos cukrot, és simára keverem.
1 tojás
5,5 dkg puha vaj
7,5 dkg nádcukor (vagy 7,5 dkg kristálycukor)
1 bio narancs héja lereszelve vagy kevés narancs-aromás cukor
2 csapott evőkanál liszt
A vajat habosra keverem a cukorral, hozzáadom a tojást és a narancshéjat/narancsos cukrot, és simára keverem.
Pár adagban beledolgozom a gesztenyemasszát, végül belekeverem a lisztet, és habzsákba (1 cm-es csillagcsövű heggyel) kanalazom. Sütőpapírral bélelt tepsibe csillagokat nyomok, és előmelegített sütőben, 180 fokon (légkeveréssel) kb. 12 perc alatt megsütöm a kekszeket.
2 tepsinyi lesz belőle.
Forrás: lillafoz.blogspot.hu
2 tepsinyi lesz belőle.
Forrás: lillafoz.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése