6 db tojás
25 dkg szezámpehely
10 dkg sonka
Só, őrölt köménymag, fehér vagy fekete őrölt bors
Késhegynyi szódabikarbóna
25 dkg szezámpehely
10 dkg sonka
Só, őrölt köménymag, fehér vagy fekete őrölt bors
Késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítés:
Üsd fel a tojásokat
Öntsd a tojásokhoz a szezámpelyhet, a fűszereket és jól keverd össze – lehetséges, hogyha a tojások kicsik, akkor némi vizet kell majd a tésztához hozzáadnod, hogy ne legyen túlságosan kemény, vagy egy-két további tojást üss hozzá
A szódabikarbónát is keverd el ezzel az alappal
Se túl híg, se túl folyós ne legyen az alapanyagod
A tésztából a zsírpapírral kibélelt sütőlapra rakj le halmokat, melyeket villával egyengess el
A sonkát vágd fel apróra, és szórd meg vele a korongokat
Előmelegített sütőben (180 fok), a hőfokot visszavéve, inkább szárítva süsd meg a kekszet – a sütésidő kb. 20-25 perc lesz
Forrás: paleovital.hu
Üsd fel a tojásokat
Öntsd a tojásokhoz a szezámpelyhet, a fűszereket és jól keverd össze – lehetséges, hogyha a tojások kicsik, akkor némi vizet kell majd a tésztához hozzáadnod, hogy ne legyen túlságosan kemény, vagy egy-két további tojást üss hozzá
A szódabikarbónát is keverd el ezzel az alappal
Se túl híg, se túl folyós ne legyen az alapanyagod
A tésztából a zsírpapírral kibélelt sütőlapra rakj le halmokat, melyeket villával egyengess el
A sonkát vágd fel apróra, és szórd meg vele a korongokat
Előmelegített sütőben (180 fok), a hőfokot visszavéve, inkább szárítva süsd meg a kekszet – a sütésidő kb. 20-25 perc lesz
Forrás: paleovital.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése