2012. április 25., szerda

Szezámmagos, oregánós csók


Hozzávalók:
 25 dkg margarin, 2 tojás, 20 dkg zabpehely, 32 dkg szezámmag, 32 dkg teljes kiőrlésű (rozs)liszt, valamint ízlés szerint trappista sajt, kolbász, só, tej és oregánó

Elkészítés: 
Az elkészítése roppant egyszerű, nincs más dolgunk, mint megolvasztani a margarint, majd a tojással habosra verni. Lereszeljük a sajtot és felvágjuk a kolbászt (a legjobb, ha házikolbászt használunk jellegzetes ízük miatt). Ezt követően a margarinos, tojásos keverékhez hozzáadjuk a lisztet, a zabpelyhet, a reszelt sajtot, az apróra vágott kolbászt és ízlés szerint sót, oregánót és szezámmagot.

Forrás: cotcot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése