2012. május 1., kedd

A legjobb csokis keksz



  • 4 csésze liszt
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 1 tk só
  • 2 csésze cukor
  • 24 dkg vaj
  • 2 ek melasz
  • 3 db tojás
  • 1 1/2 tk vaníliaaroma
  • 12 dkg darabolt csoki/csokimorzsa/csokicsepp
Keverjünk mindent össze,borítsuk be fóliával és 1 éjszakára tegyük a hűtőbe.
Másnap kivesszük,golyókat formálunk és tepsibe tesszük őket,egymástól kb.2-3 cm távolságra.Előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.
Ha az alja barnul,kivesszük,még akkor is,ha még lágy,mert kihűlve fog még keményedni.

Forrás: mollykonyhaja.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése