2013. augusztus 20., kedd

Flamand csokis tallérok

Hozzávalók:
16 dkg Rama margarin
10 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
1 kiskanál vaníliás cukor
18 dkg liszt

Elkészítés

A margarint a cukorral habosra keverjük.
A lisztet, a vaníliás cukrot és a kakaóport beledolgozzuk. 
A masszából kis gombócokat formálunk, tenyerünkkel kissé kilapítjuk.

Egy sütőpapírral ellátott tepsibe tesszük a tallérokat.
Előmelegített sütőben, közepesnél kisebb hőfokon, kb. 10 percig sütjük.
Tipp: A receptben ugyan nem írja, de sütés előtt szórhatunk a tallérokra 1 kevés müzlit, illetve mogyorót, amitől még ízletesebb lett a sütemény. Persze bármit lehet tenni a tetejére, ki mit szeret.

Forrás: www.jolkifoztem.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése