2013. október 2., szerda

Csokis, otello szőlős cookie


Hozzávalók:

15 dkg liszt,
3 dkg kakaópor,
1 kis kanál sütőpor,
1 kis kanál szódabikarbóna,
12 dkg felkockázott étcsoki,
12 dkg puha vaj,
7 dkg nádcukor,
1 tojás,
1 kis kanál vaníliakivonat,
1 bögre otello szőlő, 
5 dkg apróra vágott étcsoki

Dolgozzuk össze a cukrot és a puha vajat.
Adjuk hozzá a tojást és a vaníliát.
Mikroba olvasszuk fel a tábla csokoládét és adjuk a vajas masszához.
Szitáljuk bele a sütőporral, szódabikarbónával elkevert lisztet.



Daraboljunk fel fél tábla csokoládét és adjuk a masszához.

A szőlőszemeket szintén forgassuk bele.
Dolgozzuk össze és több órára tegyük a hűtőbe.

Sütőpapírral bélelt tepsire kanalazzunk belőle diónyi gombócokat és kb. 12 perc alatt süssük készre.

Forrás: gasztrovilag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése