100 g zabpehely
75 g zabkorpa
30 g csokis fehérjepor
3 púpozott kk holland kakaópor
50 ml tej
25 ml víz
1 kk kávé
20 tabletta Stevia (helyettesíthető más édesítővel is)
1 db tojás
Elkészítés
A tojást a zabpehellyel és a zabkorpával összekeverjük. Majd hozzáadjuk a kakaóport, a fehérjét, illetve a tejet is.
A kávéhoz a 25 ml vizet megmelegítjük, illetve egy kiskanálnyi kávéval elkeverjük, majd a kávéhoz hozzáadjuk a 20 tabletta édesítőt (lehet egy picit többet is tenni, ízés szerint nyugodtan - így egy picit keserű lesz ízre, de ha valaki édesebben szereti...).
A tojást a zabpehellyel és a zabkorpával összekeverjük. Majd hozzáadjuk a kakaóport, a fehérjét, illetve a tejet is.
A kávéhoz a 25 ml vizet megmelegítjük, illetve egy kiskanálnyi kávéval elkeverjük, majd a kávéhoz hozzáadjuk a 20 tabletta édesítőt (lehet egy picit többet is tenni, ízés szerint nyugodtan - így egy picit keserű lesz ízre, de ha valaki édesebben szereti...).
Végül a kávét is hozzáadjuk az előbbi masszához, és ezt egyenletesre keverjük.
A masszából kis darabokat -egymástól viszonylag távol- sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
200 °C-ra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
A masszából kis darabokat -egymástól viszonylag távol- sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
200 °C-ra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
sütési hőfok: 200°C
Forrás: www.nosalty.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése